Érték és Minőség Nagydíj a Panyolai SQ-nak

2018. 13.

ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJat nyert el a Panyolai Simple Quintessence (SQ) termékcsalád. 

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címeit idén első alkalommal adták át ünnepélyes keretek között a parlament felsőházi termében, szeptember 11-én. Az Érték és Minőség Nagydíj azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismeréseés díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. 
A pályázati rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését.

Az SQ pálinkáinkat (52% V/V) a magas fokú italok iránti igényeknek megfelelve alkottuk meg, a hat legkedveltebb ízben: Szatmári szilva, Szabolcsi alma, Fürtös meggy, Fekete cseresznye, Vilmoskörte és Kajszibarack. 
Büszkeséggel és nagy örömmel fogadtuk a rangos elismerést, amellyel a fogyasztók körében töretlen népszerűségnek örvendő termékcsaládot díjazta a bíráló bizottság.