Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Felelős alkoholfogyasztás


Felelős alkoholfogyasztás

„Igyad az egészségedre, de maradj meg józannak, hogy mindig helyesen tudj gondolkodni!”

A Panyolai Szilvórium munkatársaiként elkötelezettek vagyunk a felelős alkoholfogyasztás hangsúlyozása és a felelőtlen fogyasztási szokások visszaszorítása mellett. Szeretünk élni. Szeretjük a jót, a szépet és az igazat. A tiszta, nemes pálinka mértékkel kóstolva élvezet. Kívánjuk Önöknek is, hogy jókedvükben, méltósággal igyák, a legjobb társaságban.

Kinek?

Annak, akinek jólesik és nem okoz vele sem magának, sem másoknak kárt. Soha nem jutna eszünkbe alkohollal kínálni gyermeket, várandós nőt, vezetni készülőt, vallási vagy egészségügyi okból alkoholt nem fogyasztót.

Mennyit?

Az alkoholfogyasztásnak van kultúrája, múltja és hagyománya, ugyanakkor az egészségügyi és közbiztonsági kockázata nem alacsony. Valahogy egyensúlyban kell maradni. A mértékletes alkoholfogyasztásnak azonban nincs mértékegysége. Alapja az önismeret. Egy önmagában bízó, felelősen gondolkodó, kellő ismerettel és önismerettel bíró felnőtt embert erre szükségtelen tanítani. A mérték pedig egyedi mérlegelés kérdése, mivel minden ember másként reagál az alkoholra.

Aki berúg, könnyen válhat lúzerré. Szerencsés esetben csak megszégyenül. Nem szépítjük a valóságot: a mértéktelen alkoholfogyasztáshoz bűncselekmények köthetők, felelős a családi viták és erőszak, a balesetek és a sürgősségi kórházi ellátás komoly százalékáért.

Mit?

Csakis jót! Tiszta gyümölcsből, nagy gondossággal készült, nemes italt. Panyolait.