Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
OMÉK Marketing Díj a Panyolai Szilvórium Zrt.-nek

OMÉK Marketing Díj a Panyolai Szilvórium Zrt.-nek

A Panyolai Szilvórium Zrt. nyerte el a 2019. évi OMÉK Marketing Díjat.

A 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Marketing Díját a szakszerű előkészítésért, a kiállítási stand kreatív megvalósításáért, a folyamatos színvonalas standon végzett teljesítményéért a Panyolai Szilvórium Zrt. nyerte el.

A díjat a cég marketing vezetője, Koncz Nóra vette át dr. Totth Gedeontól, a Magyar Marketing Szövetség Agrár- és Élelmiszer-marketing Tagozatának elnökétől.

„A kiállításokon történő megjelenés fontos része a marketing mixnek, hiszen itt közvetlenül találkozhatnak a márkák a fogyasztókkal. Fontos, hogy a kiállítási részvétel ugyanazt az arculatot tükrözze, üzenetében és a megjelenés minőségének minden részletében, amit a márka tulajdonosa a márkájával üzenni akar. Ezzel a díjjal azt a márkát díjazzuk, amely érzésünk szerint a legjobb választ adta erre a kihívásra. Gratulálok a Panyolai csapatának!” – mondta Dr.Totth Gedeon.

„Az idei megjelenésünk célja az egyedi, a látogatók széles körét vonzó vizuális élmény megteremtése, valamint interaktivitás - a közönség bevonása, tevékenykedtetése” – mondta el a győztes standról Koncz Nóra a Panyolai Szilvórium Zrt marketing vezetője.

A Magyar Marketing Szövetség az OMÉK Marketing Díj pályázatával a kiállítási részvétel marketingkommunikációs értékére kívánta felhívni a figyelmet és a résztvevőket a kiállítói marketingmunka szakszerűségére, színvonalas és hatékony megvalósítására kívánta ösztönözni, s a díjazottak személyében példaképet állítani a többi résztvevő elé.




Vissza a bejegyzésekhez