oldal tetejére

Panyolai Szilvórium Zrt.

A pálinkafőzés hagyománya Panyolán az 1700-as évekre nyúlik vissza, s a 2002-ben alakult Panyolai Szilvórium ugyanazzal a hittel és odaadással készíti termékeit, mint az elődök. A Panyolai Pálinkák Magyarország legkedveltebb és legkifinomultabb italai közé tartoznak. Az elismerés alapja a termékek készítési módja, a nemzedékről nemzedékre szálló tapasztalat, a részletekre kiterjedő alaposság és a tisztességesen végzett munka elegye.

Társaságunk kizárólag kiváló alapanyag – magas cukortartalmú, válogatott étkezési gyümölcs – felhasználásával és hagyományos receptek alapján készülő, saját tervezésű, garantált minőségű termékeket állít elő és forgalmaz. Cégünk filozófiája, hogy a piacon való tartós jelenlét csak magas minőségű termékek létrehozásával érhető el.

Cégünk manufaktúraként működik, a Panyolai Pálinkák mindegyike magas értéket képviselő kézműves termék.

A gyártási folyamatok során elsősorban a hagyományos megmunkálási technológiákat alkalmazzuk, de a modern szakmai megoldásokat is igyekszünk alkalmazni.

Vállalatunkat a kutató-fejlesztő munka, valamint az új megoldásokkal, eljárásokkal, megmunkálási módokkal való aktív foglalkozás jellemzi. Termékeink előállítása során a történelmi háttér felderítésén túl alkalmazzuk a szakmai területre vonatkozó legújabb fejlesztési eredményeket is. Ugyanakkor nem szabunk határt az alkotó fantáziának és az egyedi kérések teljesítésének sem.

A piac differenciált igényeinek és a fogyasztók által támasztott kihívásoknak sokrétű termékpalettája – hét termékcsalád, több mint 40-féle termék - révén tud megfelelni.

A Panyolai Szilvórium Zrt. termékeivel nem csak a bolti polcokon vagy a webes felületeken találkozhat a fogyasztó. A cégvezetés kiegészítő szolgáltatásként lehetővé teszi az érdeklődők számára, hogy megtekintsék a Panyolai Pálinkák készítésének menetét és meg is kóstolhassák a különféle ízeket.