oldal tetejére

STABIL PIACI SZEREPLŐ A PANYOLAI SZILVÓRIUM ZRT.

Pénzügyileg az egyik legstabilabb magyar cég a Panyolai Szilvórium Zrt. – az ezt igazoló Bisnode tanúsítványt a napokban vette át Lakatos Gergely, cégünk vezérigazgatója.

A Panyolai Pálinkák gyártója a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, amellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, a tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, így büszkén állíthatjuk, hogy a Panyolai Szilvórium Zrt. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.