Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Társadalmi felelősségvállalás


Társadalmi felelősségvállalás

Tisztában vagyunk azzal, hogy működésünk közvetlenül, vagy közvetett módon hatással van a körülöttünk élők életére. Arra törekszünk, hogy a minket körülvevő, különböző elvárással rendelkező érintettekkel együttműködve, a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból.

A Panyolai Szilvórium Zrt. nem csak cégünk dolgozói számára jelent biztos megélhetést: a településen termett gyümölcsök felvásárlása a helyi gazdáknak, a turizmus virágzása az itt élőknek jelent pluszbevételt. Panyola visszakapta a régi képét: újra megéri szilvafát ültetni, gyümölcsöt termeszteni. Az idelátogató mindenhol gyümölcsfák látványával szembesül. A pálinkafőzde működése életben tartja az itt évszázadok óta, generációról generációra öröklődő tapasztalatot.

Vállalatunk támogatja a helyi érték- és hagyományőrző rendezvényeket. A helyi önkormányzat és a Szamos-Bazár Egyesület rengeteg önkéntes munkával hozta létre Panyola és Szatmár hagyományait, gasztronómiáját népszerűsítő programjait. A hagyományos, panyolai farsanghoz tombolaajándékkal, az országos hírnévre szert tett Panyolafesztet ingyenes főzdelátogatással és pálinkaadománnyal támogatjuk.