Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
A cégről


Panyolai Szilvórium Zrt.

A pálinkafőzés hagyománya Panyolán a régmúlt időre nyúlik vissza.

Szeszfőzdéről a XIX. század óta tudunk, mely vállalkozási formában működött a II. világháború végéig. Az ezt követő évtizedekben a helyi termelőszövetkezet üzemeltette egészen 1989-ig.

2002-ben alapították a Panyolai Szilvórium Zrt. elődjét, amely célul tűzte ki, hogy minőségi termékeivel hírnevet szerezzen határainkon belül és kívül a szatmári térség gyümölcseiből készült pálinkáinak.

Az utóbbi években komoly fejlesztéseket megvalósító üzemünk változatlanul ugyanazzal célkitűzéssel, hittel és odaadással készíti termékeit, mint azt az elődök tették.

A Panyolai Szilvórium Zrt. több, a települést támogató programban vesz részt, ezzel is kifejezve, hogy a pálinkafőzésnek tradicionálisan otthont adó település közösségéhez tartozik

Panyolai Pálinka-termékek Magyarország legkedveltebb és legkifinomultabb italai közé tartoznak. Az elismerés alapja a készítés módja, a nemzedékről nemzedékre szálló tapasztalat, a részletekre kiterjedő alaposság és a tisztességesen végzett munka elegye.

Cégünk jövőképe, hogy a pálinka mindig meghatározó része maradjon a magyarok életének, és hogy a Panyolai Pálinkák továbbra is a minőség és a hagyomány iránti elkötelezettséggel hosszú távon vezető szereplő maradjon a piacon. Törekszünk arra, hogy termékeink elismerését és népszerűségét fenntartsuk, miközben továbbadjuk a pálinkakészítés hagyományát és kiválóságát a jövő nemzedékeinek.

Társaságunk kizárólag kiváló alapanyag felhasználásával és hagyományos receptek alapján készülő, saját tervezésű, garantált minőségű termékeket állít elő és forgalmaz. Cégünk filozófiája, hogy a piacon való tartós jelenlét csak magas minőségű termékek létrehozásával érhető el.

A gyártási folyamatok során elsősorban a hagyományos technológiákat részesítjük előnyben, de a modern szakmai megoldásokat is igyekszünk alkalmazni. Ugyanakkor nem szabunk határt az alkotó fantáziának és az egyedi kérések teljesítésének sem. Nálunk kisüsti eljárással készül a pálinka, ennek ismérvei az alábbiak: az üst űrtartalma 1000 liter alatti, az üst és a hozzá kapcsolódó felépítmény rézből készült, és a lepárlás két körből áll.

 

Cégünk manufaktúraként működik,</br>a Panyolai Prémium-italok mindegyike magas értéket képviselő kézműves termék.
Cégünk manufaktúraként működik,
a Panyolai Prémium-italok mindegyike magas értéket képviselő kézműves termék.

 

Vállalatunkat a kutató-fejlesztő munka, valamint az új megoldásokkal, eljárásokkal, megmunkálási módokkal való aktív foglalkozás jellemzi. Termékeink előállítása során a történelmi háttér felderítésén túl alkalmazzuk a szakmai területre vonatkozó legújabb fejlesztési eredményeket is. Ugyanakkor nem szabunk határt az alkotó fantáziának és az egyedi kérések teljesítésének sem.

A piac differenciált igényeinek és a fogyasztók által támasztott kihívásoknak sokrétű termékpalettája – nyolc termékcsalád, több mint 50-féle ital - révén tud megfelelni. A Panyolai Szilvórium Zrt. termékeivel nem csak a bolti polcokon vagy a webes felületeken találkozhat a fogyasztó. A cégvezetés kiegészítő szolgáltatásként lehetővé teszi az érdeklődők számára, hogy megtekintsék a Panyolai italok készítésének menetét és meg is kóstolhassák a különféle ízeket