Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
A cégről


Panyolai Szilvórium Zrt.

A pálinkafőzés hagyománya Panyolán az 1700-as évekre nyúlik vissza, s a 2002-ben alakult Panyolai Szilvórium Zrt. ugyanazzal a hittel és odaadással készíti termékeit, mint az elődök. A Panyolai Prémium-termékek Magyarország legkedveltebb és legkifinomultabb italai közé tartoznak. Az elismerés alapja a készítés módja, a nemzedékről nemzedékre szálló tapasztalat, a részletekre kiterjedő alaposság és a tisztességesen végzett munka elegye.

Társaságunk kizárólag kiváló alapanyag felhasználásával és hagyományos receptek alapján készülő, saját tervezésű, garantált minőségű termékeket állít elő és forgalmaz. Cégünk filozófiája, hogy a piacon való tartós jelenlét csak magas minőségű termékek létrehozásával érhető el.

A gyártási folyamatok során elsősorban a hagyományos megmunkálási technológiákat részesítjük előnyben, de a modern szakmai megoldásokat is igyekszünk alkalmazni. Nálunk kisüsti eljárással készül a pálinka, ennek ismérvei az alábbiak: az üst űrtartalma 1000 liter alatti, az üst és a hozzá kapcsolódó felépítmény rézből készült és a lepárlás két körből áll.

Cégünk manufaktúraként működik,</br>a Panyolai Prémium-italok mindegyike magas értéket képviselő kézműves termék.
Cégünk manufaktúraként működik,
a Panyolai Prémium-italok mindegyike magas értéket képviselő kézműves termék.

 

Vállalatunkat a kutató-fejlesztő munka, valamint az új megoldásokkal, eljárásokkal, megmunkálási módokkal való aktív foglalkozás jellemzi. Termékeink előállítása során a történelmi háttér felderítésén túl alkalmazzuk a szakmai területre vonatkozó legújabb fejlesztési eredményeket is. Ugyanakkor nem szabunk határt az alkotó fantáziának és az egyedi kérések teljesítésének sem.

A piac differenciált igényeinek és a fogyasztók által támasztott kihívásoknak sokrétű termékpalettája – nyolc termékcsalád, több mint 50-féle ital - révén tud megfelelni. A Panyolai Szilvórium Zrt. termékeivel nem csak a bolti polcokon vagy a webes felületeken találkozhat a fogyasztó. A cégvezetés kiegészítő szolgáltatásként lehetővé teszi az érdeklődők számára, hogy megtekintsék a Panyolai italok készítésének menetét és meg is kóstolhassák a különféle ízeket