oldal tetejére

Kóstolás, programok

Magyarország egyik legszebb fekvésű pálinkafőzdéje különleges kalandot ígér. Kóstolótúránkon ismerjen meg mindent, amit a pálinkafőzésről és kóstolásról tudni szeretne. Bemutatjuk főzdénk mesébe illő, legendás történetét, vendégeink végigkísérhetik a gyümölcs útját a fától a palackig, betekintést nyerhetnek a pálinkakészítés titkaiba – szakértő vezetéssel. Megismerhetik a „Nemtudom” szilvafajtát, mely csak itt terem ilyen minőségben és a mintegy 40 féle kézműves Panyolai Pálinkát.

A főzdebemutatót pálinkakóstoló követi: az Öreg-Túr partján álló - vízi úton is megközelíthető - Elixír Kóstolóházban megkóstolhatják a Panyolai Pálinkák akár teljes kínálatát.

A pálinkakóstoláshoz elsősorban helyi termékeket, jellegzetes, szatmári ízeket kínálunk. A főzdelátogatáshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

Köszöntő csomag

• 5 féle pálinka, ásványvíz

Koccintó csomag

• Étvágyfalatok (Mangalica tál paprikás szalonnával, kolbásszal, lila hagymával, zöldségekkel)
• 4 féle pálinka, ásványvíz

A kóstolópálinkák mennyisége 2 cl. A kóstolóprogramok minimum 6 fő részvételével foglalhatók. Az egyes ételek tetszés szerint felcserélhetők, de kérjük a 10 fő alatti csoportok ugyanazt a menüt válasszák!

Elixír Kóstolóház

Szatmári, korabeli bútorokkal berendezett, egyedi, hangulatos terem, amely télen-nyáron nyitva áll a vendégek előtt.

Befogadóképessége: 60 fő

Kerti pavilonok

Az Öreg-Túr partján álló, romantikus, nyitott faház és a folyóra remek kilátást nyújtó filagória befogadóképessége: 20- 20 fő

A pálinkafőzde mintaboltjában magánszemélyek is kedvezményes áron vásárolhatnak. Az Elixír Háza nyitva tartása rugalmas, de a főzdelátogatásra, kóstolóprogramokra, rendezvényekre minden esetben előzetes, írásban vagy telefonon történő megrendelés szükséges. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a titkarsag@panyolai.hu email címen vagy a megadott telefonszámon.

Parkolni a pálinkafőzde területén lehet.

FONTOS: élelmiszeripari üzem meglátogatására készül. Az Ön biztonsága és a vonatkozó előírások betartása fontos nekünk, emiatt:

1, 18 év alatti látogatókat nem fogadunk. Igény szerint előre egyeztetéssel gyermekfelügyeletet biztosítunk.
2, Dohányozni csak a kijelölt helyen lehet.
3, A csoport tagjai maradjanak együtt a főzdebemutató során és a koordinátor vezetésével, az arra kijelölt helyen közlekedjenek.

Jelentkezés és információ:

Panyolai Szilvórium Zrt.
tel.: 06/30 937 1374
e-mail: marketing@panyolai.hu