oldal tetejére

Környezetpolitikánk

Panyolai Szilvórum Zrt. kötelezettséget érez és vállal az ember és környezete harmonikus kapcsolatának formálására, a környezet védelmére és a fenntartható fejlődés biztosítására. Pálinkafőzdénk csodálatos természeti környezetben, az Öreg-Túr partján fekszik, az érintetlen Szatmári-síkság közepén.

Nálunk a környezeti politika nem csak szólam, hanem mindennapos gyakorlat. Itt élünk, szoros kapcsolatban a természettel. A folyó vízminőségét monitorozzuk, rendszeresen követve a hivatalos adatokat, s meggyőződve arról személyesen is – elég pár lépést sétálni hozzá a vízpartra. A folyó az életünk, hétköznapjaink része, a reggeli műszak a vízimadarak szárnysuhogását hallhatja, míg az esti a békák zenéjére kezd. A termelés nálunk környezetbarát módon zajlik, betartva a vonatkozó környezetvédelmi előírásokat.

Tevékenységeink, infrastruktúránk fejlesztésekor előnyben részesítjük a kisebb környezeti terhelést okozó, a kevesebb energiát felhasználó megoldásokat, a környezeti teljesítményünk folyamatos javítását. Gondos odafigyeléssel igyekszünk elkerülni a rendkívüli eseményeket és ezeknek a szolgáltatásunk minőségét rontó, illetve a környezetünket károsító hatásait. Tetteinket nem központi CSR-tervek, hanem Panyola szeretete irányítja. Ezer szállal kötődünk ehhez a helyhez és azt szeretnénk, ha sokáig megőrizné érintetlen szépségét. Nagy szavak helyett az egyszerű, pontos, jól végzett munkában és a józan ész mindent felülíró hatalmában hiszünk. Bárhol is legyen Ön, ha rátekint egy üveg Panyolaira, azon ott szerepel hírvivőként a szülőföldünk, szeretett falunk neve. Büszkék vagyunk rá és szeretnénk méltók maradni ehhez.