Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Évértékelő köszönettel, elismeréssel

Évértékelő köszönettel, elismeréssel

Eredményes évet zárt a Panyolai Szilvórium Zrt., a covid-helyzet okozta nehézségek ellenére is növekedett a cég árbevétele és a Panyolai megtartotta piacvezető pozícióját - derült ki a vállalat napokban tartott, a 2021-es évet értékelő belső rendezvényén. Az idén 20 éves cég dolgozói jó hangulatban idézték fel a múltbeli eseményeket és az ünnepi vacsora közben mindannyian a kedvenc Panyolai italukkal koccintottak az elért sikerekre. 

A Panyolai Szilvórium Zrt. tulajdonosai elismerő oklevéllel köszönték meg a vállalat leghűségesebb - legrégebben itt dolgozó - munkatársainak lelkiismeretes tevékenységét, amelyet Illés Petra cégtulajdonostól és Lakatos Gergely vezérigazgatótól vett át a több mint egy évtizede "panyolais" Máténé Paragh Tímea, Simon László, Bakó József, Szaniszló József, Papp Tibor, Koncz Lajos és Szabó Attila. 

Év dolgozója kitüntetést ítéltek oda továbbá négy terület dolgozóinak, így a kollégák szavazata alapján Szabó Attila, Ifj. Dienes Gábor, Szaniszló József és Katona Beáta vette át Illés Petra cégvezetőtől (a képen balról) a Panyolai emblematikus termékét, a legnagyobb kiszerelésű, gravírozott palack Elixír Érlelt Szilvapálinkát.




Vissza a bejegyzésekhez